Onze activiteiten

Onze activiteiten 2024

          19 Mei oldtimer beleving.


Bij vanHclassics begrijpen we de liefde die men heeft voor klassieke auto's. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het taxeren van je geliefde oldtimer. Wij bieden jaarlijks een gratis informatiedag aan dit jaar op 19 mei, waar je meer te weten kunt komen over het taxatieproces en kunt genieten van de passie voor klassieke voertuigen. Op deze dag zullen meerdere specialisten hun diensten en kunnen laten zien. Deze dag zal er nadruk liggen op de exclusieve oldtimer. Dit alles zal plaatsvinden op het terrein van Jurgen Schoenmakers Classic Cars. aan de Amelsestraat 32 in Oss met wie wij samen deze dag organiseren.


Oldtimer Taxatiedag 


Ieder jaar organiseren we een oldtimer taxatiedag. Op deze dag kunt u voor een gereduceerd tarief uw Oldtimer laten taxeren. De datum volgt zo snel mogelijk maar het zal tijdig op deze pagina en op facebook aangegegen worden. Inmiddels hebben we een hele aparte locatie gevonden. Met unieke auto's waarbij de bijzondere kwaliteit en conservering van de auto's een heel hoog niveau kent. Deze normaal voor publiek gesloten locatie gaat speciaal die dag voor ons open.  Wil je deelnemen dan is 1 juni de datum waarop we dit gaan doen. Stuur een mail naar info@vanhclassics.nl zodat we je uit kunnen nodigen.


Jury Oss on Classic Wheels


Ieder jaar op 30 juni maken we deel uit van de vakjury tijdens Oss on Classic wheels. Als de auto's toeren blijven we aanwezig zodat er een mogelijkheid is om te informeren over de diverse taxaties die we voor u uit kunnen voeren. 


   Oldtimerbeurs autotron


Op 2 en 3 November zijn we weer aanwezig op de oldtimer beurs in het Autotron. Dan zijn we er om uitleg te geven over taxaties en en ook om elkaar gewoon een keer te zien.